Superheld

Een ode aan Arne Decock 

Het bos van Arne blijft maar groeien… 
Een adembenemende song van Camille, opgedragen aan haar superheld Arne Decock die in 2019  stierf op amper 18-jarige leeftijd door elektrocutie aan de spoorweg in Boom. Hij was een nauwe vriend van Camille.

Superheld Arne
“Het nummer voor Arne heet “Superheld” en het is een van mijn favorieten op het album. Het is ook het gevoeligste nummer en ik heb het geschreven speciaal voor Arne”, vertelt Camille in “Start Je Dag”. “Vroeger zeiden we tegen elkaar: later gaan we samen een duet opnemen. Dat is er helaas nooit van gekomen. Maar ik vond dat ik dit moest doen, ik was het Arne verschuldigd.”

Beluister het hier…

[image src=”/assets/Uploads/VRT-NWS.png” id=”1010″ width=”280″ height=”108″ class=”leftAlone ss-htmleditorfield-file image”]Camille Dhont maakt lied “Superheld” voor vriend die stierf door elektrocutie op spoorlijn 
Het bos van Arne en Kiana: Papa van Ketnet-musicalster Arne Decock: “1 jaar na zijn dood ziet hij zijn bos nu groeien”